Hide menu

Renovation of C4

Nya hörsalsmöbler i C4The C4 lecture theatre in the C Building at Campus Valla has been in great need of an upgrade. Now the work is finished.

The renovation of lecture theatre C4 was completed in late October. It has been equipped with new furniture, including blue seating, in line with the other large lecture theatres in the C Building. The tables are new and there are electrical outlets for each seat.
The new whiteboards are manually operated, not electric like the previous ones. There is a new podium with a lectern and room for several people to sit, so it is ideal for a panel discussion. The theatre can also be used for representative purposes, for instance to receive visiting functionaries. Thus it is important that the theatre looks good and is well maintained.

 


Elisabet Wahrby 2013-12-03




Page manager: elisabet.wahrby@liu.se
Last updated: 2013-12-13