Göm menyn

Studenthus Valla Infocenter

Infocenter blir LiU:s En väg in

Det ska vara enkelt och smidigt att kontakta oss på Linköpings universitet! Därför satsar vi nu på att bygga upp Infocenter - där studenter, anställda och andra besökare ska kunna få hjälp med stora som små frågor.

Infocenter är under uppbyggnad och öppnar i maj 2019, då i Hus Zenit på Campus Valla samt på Campus US och Campus Norrköping. Lagom till höstterminens start 2019 kommer dock infocenter på Campus Valla flyttas in på bottenplan i det nybyggda studenthuset.

Studenthus Valla Infocenter

Infocenter kommer vara en den naturliga vägen in till universitetet dit våra studenter, besökare och anställda kan vända sig för att få hjälp. Bland annat kommer vi kunna bistå med hjälp i studieadministrativa frågor, ge viss IT-support och allmän information om universitetet. 

Infocenter startar 2 maj

Från och med 2 maj kommer du kunna nå Infocenter via telefon och via kontaktformulär på webben. Där tar vi emot synpunkter, svarar på frågor och guidar dig till rätt instans. Kan vi inte svara på din fråga ser vi till att den tas vidare till rätt person. Du kan självklart också besöka oss i våra receptionsdiskar på Campus Valla, Campus Norrköping och Campus US. Välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Vid frågor om projektet, kontakta:

Anki Saleteg
projektledare

Marina Geijer
projektledare (föräldraledig)

 


Sidansvarig: denise.granat@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-04-15