Göm menyn

Ordbild Infocenter

Infocenter är LiU:s En väg in

Det ska vara enkelt och smidigt att kontakta oss på Linköpings universitet! Därför satsar vi nu på att bygga upp Infocenter - där studenter, anställda och andra besökare ska kunna få hjälp med stora som små frågor.

Infocenter startade sin verksamhet 2 maj 2019 med fysiska receptioner på Campus Valla (Hus Zenit) samt på Campus US (Växthuset) och Campus Norrköping (Kåkenhus). Lagom till höstterminens start 2019 kommer dock infocenter på Campus Valla flyttas in på bottenplan i det nybyggda studenthuset.

Infocenter ska vara den naturliga vägen in till universitetet dit våra studenter, besökare och anställda kan vända sig för att få hjälp. Bland annat kommer vi kunna bistå med hjälp i studieadministrativa frågor, ge viss IT-support och allmän information om universitetet. 

Såhär kan du kontakta Infocenter

Rektor invigningstalar utanför Infocenter på Campus US

Från och med 2 maj kan du nå Infocenter via telefon och via kontaktformulär på webben. Där tar vi emot synpunkter, svarar på frågor och guidar dig till rätt instans. Kan vi inte svara på din fråga ser vi till att den tas vidare till rätt person. Du kan självklart också besöka oss i våra receptionsdiskar på Campus Valla, Campus Norrköping och Campus US. Välkommen att höra av dig till oss!
 

Här finns kontaktformuläret till Infocenter

 

Kontakt

Vid frågor om projektet, kontakta Infocenter: 

013-28 10 00

Till kontaktformulär på liu.se

 


Sidansvarig: denise.granat@liu.se
Senast uppdaterad: 2019-07-30