Göm menyn

Campus LiU

 

Nyheter

Bild: Detalj av karta över mötesrum som ersätter mötesrum i Origo.

Information kring mötesrummen i Key

Origo 2 och Origo 31 finns just nu kvar provisoriskt i Origo, men från och med onsdag 29/3 flyttar de till Key 4102 och 4103, Upphandlingsenhetens gamla rum på plan 4 i hus Key. Alla bokningar som är gjorda i Origo 2 och Origo 31s kalendrar flyttar automatiskt över till de nya rummen i Key.

Bild: Origo. Foto: Hanna Söderquist

Återbruk från Origo

Under mars töms Origo på sitt innehåll och nedmonteringen kan börja. Återbruket tar hand om viss inredning, Akademiska hus byggmaterial. Också anställda får nu möjlighet att hämta saker från Origo.

Bild: Origo. Foto: Hanna Söderqvist

Origo stängslas in

I början av april börjar byggstaket sättas upp runt Origo inför nedmonteringen av byggnaden och byggnationen av Studenthus Valla. Från och med den 20 mars går det inte längre att parkera på parkeringen bakom Origo.

Skiss: Studenthus Valla. Bild: White arkitekter

Campus LiU håller tidplanen

Årets första möte i Campus LiU-projektet handlade till stor del om flytten till D-huset. Men nu närmar sig också byggstart av studenthuset där Akademiska hus kunde berätta mer.

Bild: Flyttlåda. Foto: Charlottte Perhammar

Vem flyttar när?

Tänker du besöka någon som ska flytta till D-huset? Och vill slippa gå fel? Här är listan på vilken verksamhet som flyttar när.

 

 

 

 

Kontakt

Projektgruppen för Campus LiU

KY 22, Key-huset

campusliu@liu.se

Instagram: CAMPUS_LIU

#campusliu

 

Aktuellt
februari 2017

  • Den 20 mars stängs parkeringen bakom Origo av pga etableringen av byggbodar inför byggnationen av Studenthus Valla.
  • Mötesrummen i Origo används till och med 17 mars, från och med 20 mars gäller outlookbokningarna i D-huset. De mötesrum som flyttar till Key öppnar den 3 april.
  • Nya bokningskalendrar för rum E, F och G i D-huset finns från och med 6 feb. Rummen kan användas från och med 20 mars.
  • I den vänstra spalten under "D-huset" hittar du information om flytten, bland annat tidplan (uppdaterad 170103) och inplaceringskarta.
  • Följ projektet på instagram via CAMPUS_LIU eller #campusliu
  • En karta för studieplatser och studentkök hittar du här.

Sidansvarig: elisabet.wahrby@liu.se
Senast uppdaterad: Fri Mar 24 15:54:37 CET 2017